1. Aardappels gaarkoken en prakken.
2. Kipfilet gaar koken en fijnsnijden, daarna het enkele minuten in 2
eetlepels olie bakken samen met de maïs. 3. Meng de aardappelpuree
met de melk en voeg die samen met zilveruitjes, halvanaise, aardappels,
augurken (in plakjes gesneden), appels (in kleine stukjes gesneden) en de
suiker aan de kip toe.
4. Schep 1/4 deel hiervan voor een naturel salade; voeg aan het reseterend
deel de rode bieten (fijngehakt) toe en meng het met het geheel goed
door.
Serveertip:
Serveren met sla, ei en uitjes.
Variatietip: Gebruik in plaats van de kip eens sojabrokken fijn; in dat geval is de salade ook langer houdbaar.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |